Dejan Knežević selektor reprezentacije Srbije

Reprezentacija Srbije u fudbalu na pesku dobila je prvog selektora. To je Dejan Knežević, naš najtrofejniji futsal stručnjak koji je šest puta bio prvak države, a od 2007. godine je pomoćnik trenera futsal reprezentacije Ace Kovačevića.

Kneževića očekuje veliki posao, da okupi i selektira tim za prvi nastup naše reprezentacije na međunarodonoj sceni. Ono što je poznato je da će Knežević moći da računa na dvojicu bivših kapitena Crvene zvezde Dejana Milovanovića i Nikolu Mijailovića, kao i na kapitena futsal reprezentacije Srbije Marka Perića i rezervnog golmana Nemanju Momčilovića…

Od 20. maja na terenima bivšeg ugostiteljskog objekta Šark na Adi Ciganliji biće održavani selekcioni treninzi koji će trajati sedam dana tokom kojih će biti određeno 12 igrača koji će činiti naš državni tim.

U tom procesu slektor Knežević imaće podršku svog prvog pomoćnika Dejana Ristića koji je radio u mlađim kategorijama Crvene zvezde, Žarkova i Voždovca. Stručni konsultat našeg tima, koji će u značajnoj meri pomoći u određivanju metodologije treninga za fudbal na pesku, biće Dejan Stanković, sadašnji reprezentativac Švajcarske koji ima dugogodišnje iskustvo bavljenja ovim sportom.

Fizioterapeut naše reprezentacije je Dragan Ristović, koji isti posao obavlja i za našu futsal selekciju.

Podelite vest

Ostale vesti