Futsaleri podržali kolege na pesku

Reprezentacija Srbije u fudbalu na spesku vredno se sprema za predstojeći Euro Beach Soccer Cup Belgrade 2016 kome će glavni grad naše zemlje biti domaćin od 24 do 26. juna. Izabranici selektora Dejana Kneževića svakodnevno treniraju na novom stadionu na Adi Ciganliji, koji je još u izgradnji, a koji će u potpunosti biti spreman do početka jednog od najjačih turnira u fudbalu na pesku koji se organizuju ove godine u Evropi.

Naši reprezentativci imali su neočekivane goste koji su im pružili veliku podršku i dali dodatnu energiju pred prvi nastup selekcije Srbije u fudbalu na pesku na međunarodnoj sceni. Naime, članovi futsal reprezentacije naše zemlje, koji su na minulom šampionatu Evrope osvojili četvrto mesto, posetili su trening kolega na pesku.

Bila je to prilika za kratko druženje, razmenu iskustva i nezaobilazno fotografisanje. Ova iznenadna poseta ne može da čudi ako se u obzir uzme činjenica da je selektor reprezentacije u fudbalu napesku Dejan Knežević dugogodišnji asistent u Ace Kovačevića u futsal reprezentaciji, a da će kapiten naših futsalera igrati i u prvoj selekciji Srbije u fudbalu na pesku.

Dragi futsaleri dođite nam opet!

Podelite vest

Povezane vesti