Grci ponovo slavili protiv borbene Srbije

Iako je doživela i drugi poraz od Grčke u Ksilokastru, reprezentacija Srbije u bič-sokeru pružila je još jednu igru za pohvalu. Po veoma teškom terenu za igru, zbog jake kiše, domaća selekcija slavila je sa 5:3 (3:1, 0:0, 2:2).

Kao i dan ranije, igru Orlova krasila je velika borbenost i želja da se dokaže kvalitet protiv jake reprezentacije iz A divizije. Za razliku od prvog meča, Grci su u uvodnoj trećini napravili ključnu razliku, dok je u nastavku viđena potpuno izjednačena igra.

Golove za Srbiju postigli su Mladen Jovančić, Vojislav Trajković i kapiten Nikola Čubrilović, koji je imao šansu da se dva puta upiše u listu strelaca, ali je bio neprecizan pri izvođenju penala.

Reprezentacija Srbije u ponedeljak se vraća u Beograd, gde će nastaviti pripreme za turnir Evropske lige, koji će se od 23. do 25. juna održati na Adi Ciganliji.

Narednog vikenda Orlovi će ponovo odmeriti snage sa Grčkom, ali ovog puta u Beogradu. Kao i u Ksilokastru, selekcije će odigrati dva duela, jedan u subotu i jedan u nedelju. Biće to još jedna prilika da se, kroz kontrolne mečeve, fudbaleri Srbije što bolje pripreme za utakmice protiv Norveške, Češke i Estonije.

Share Now

Related Post