Reprezentacija Srbije u petak putuje u Grčku, u Ksilokastru dva meča sa domaćinom

Reprezentacija Srbije u fudbalu na pesku nastaviće sa pripremama za predstojeći turnir Evropskog Kupa, koji će od 23. do 25. juna biti održan na Adi Ciganliji, u Beogradu. Reprezentativci Srbije će u petak, 9. juna otputovati u Grčku, gde će sa selekcijom domaćina odigrati dva prijateljska meča u mestu Ksilokastro, prvi u subotu 10. juna, drugi u nedelju 11. juna, oba sa početkom u 20 časova po srpskom vremenu (19 časova po lokalnom).

U Grčku će putovati: Marko Milivojević i Mihajlo Pantelić (golmani), te igrači Nikola Čubrilović, Nikola Valentić, Marko Lazić, Marko Radisavljević, Mladen Jovančić, Marko Grujić, Vojislav Trajković i Aleksandar Martinović. U stručnom štabu su selektor Dejan Knežević, pomoćni trener Dejan Ristić, tim menadžer Milan Pašić, fizioterapeut Dragan Ristović, izvršni direktor reprezentacije Predrag Jovančić, te član Borda Žarko Šormaz.

Reprezentativci Srbije će na ovaj način nastaviti sa pripremama za prvi u nizu turnira Evropskog Kupa ove sezone. Naša selekcija će igrati turnir B divizije, a rivali će joj biti Norveška (23. jun u 18 časova), Češka (24. jun u 18 časova) i Estonija (25. jun u 18 časova). Na turniru A divizije, takođe u istom terminu, od 23. do 25. juna u Beogradu igraće selekcije Rusije, Španije, Nemačke i Francuske.

Share Now

Related Post