Slavoljub Muslin uručio trofeje najboljima

Po završetku finalne utakmice i osvjanja titule šampiona Portugalci, koji su aktuelni prvaci sveta, izrazito temperamentno su se radovali više od 15 minuta. Sve to je samo dokaz kvaliteta turnira koji je proteklih dana organizovan u Beogradu i renomea koji ima. To i ne čudi ako se zna da je pored debitanta Srbije učestvovalo sedam najbolje rangiranih evropskih selekcija na svetskoj rang listi.

 

Čast da uruči šampionski pehar kapitenu reprezentacije Portugala i najboljem igraču sveta Mađeru imao je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin. Takođe, strateg Orlova dodelio je i torfej za MVP-ija turnira. Laskovo priznanje za najkorisnijeg igrača otišlo je u ruke golmana portugalske reprezentacije Andradea, koji je tokom čitavog turnira bio maestralan.

bsoccer_26062016_0076

Podsećamo, sa dva odbranjena penala u polufinalu protiv Rusije, bio je najzaslužniji za plasman u finale, pa je Andrade proglašen i za najboljeg golmana. Titulu najboljeg strelca osvojio je Italijan Gori, koji je bio strelac šest golova.Trofej mu je uručio Žoan Kusko, izvršni potpredsednik svetske asocijacije fudbala na pesku.

Podelite vest

Povezane vesti