TV Arenasport snimila prvu emisiju „Beach Soccer Time”

Prva u nizu emisija posvećena Beach Socceru emitovana je ua TV Arenasportu, koja će kao i prošle godine prenositi mečeve sa turnira Evropskog Kupa u Beogradu, na Adi Ciganliji, od 23. do 25. juna. U glavnom gradu Srbije biće odigran premijerni, od pet turnira Evropskog Kupa ove godine, a učešće će naravno uzeti i naša reprezentacija.

U prvom izdanju Magazina „Beach Soccer Time” na TV Arenasportu mogli ste još da vidite kratak osvrt u istoriju ovog sporta, gde je sve nastalo i kako je počelo, ko je najuspešnija nacija, da saznate ko su bili promoteri ovog sporta, a među njima su bila fudbalske veličine kao što su Kantona, Romario, Ziko

Mečevi sa najvećih turnira u Beach Soccer-u prenošeni su u više od 170 zemalja, što ovu disciplinu čini sportom sa najbržim razvojem u čitavom svetu! Srbija će imati tu čast da drugu godinu uzastopno ugosti najbolje reprezentacije sa Starog kontinenta, na novom nacionalnom stadionu na Adi Ciganliji. Naravno, svi mečevi će, kao i prošle godine, biti prenošeni na TV Arenasportu.

Izjave za prvo izdanje Magazina dali su Nemanja Vučićević, bivši fudbaler OFK Beograda, moskovske Lokomotive, Minhena 1860, Kelna, Hapoela i brojnih drugih klubova, a prošle godine strelac istorijskog, prvog gola za Beach Soccer reprezentaciju Srbije. O očekivanjima pred ovaj izuzetno kvalitetan turnir pričao je i Dejan Knežević, selektor Beach Soccer reprezentacije.

Share Now

Related Post