Vučićević pogodio mrežu u 2. sekundi!

Reprezenetacija Srbije završila je svoje prvo učešće na Euro Beach Soccer Cup-u. U poslednjoj utakmici na turniru, u borbi za sedmo mesto, Orlovi su poraženi od Španije, osmoplasirane selekcije na svetskoj rang listi, sa 11:1.

Poraz jeste ubedljiv, ali u obzir treba uzeti činjenice da su Orlovi bili debitanti i da su u svom prvom pojavljivanju na međunarodnoj sceni imali priliku da uče od najboljih selekcija Evrope. Naime, od 24. do 26. juna novoizgrađeni stadion na makiškoj strani Ade Ciganlije ugostio je sedam najjačih selekcija Starog kontinenta.

Iskustvo koje su sakupili u ove tri utakmice svakako će biti dragoceno za ono što našu selekciju očekuje za sedam dana, a to su kvalifikacije za A divizuju evropske lige koje se igraju u Moskvi.

U duel sa Špancima Srbija je ušla oslabljena neigranjem Marka Lazića, koji je u duelu sa Švajcarskom doživeo prelom stopala i Mladena Jovančića koji je meč propustio zbog crvenog kartona takođe u duelu sa Švajcarcima.

Meć je počeo kako se samo poželeti može. Već u drugoj sekundi, čim se krenulo sa centra igrališta Nemanja Vučićević postigao je fantastičan gol. To kao da je razljutilo favorizovane Špance koji su tri puta bili vicešampioni sveta. Do isteka prve deonice već su imali vođstvo od dva gola, a na kraju slavili ubedljivu pobedu.  Četiri puta u strelce se upisao Major, dva gola postigao je Karera, dok su po jednom mrežu tresli Guisado, Mendez, Merida, Perez i Pahon.

Podelite vest

Povezane vesti